Min morfar er verdens bedste morfar og jeg elsker ham - sådan tænker de fleste børn om deres bedsteforældre. Men morfar har jo også haft et liv før han blev morfar - et liv, man ikke kender så meget til.

I forestillingen "morfarMORFARmorfar" fortæller tre børnebørn om deres meget forskellige morfædre. Der er ham, der fortæller røverhistorier og gemmer pengesedler i bøgerne, fordi man ikke kan stole på banken. Der er elskelige, helt almindelige morfar, der bare gør lidt underlige ting, fordi han er ved at blive gammel. Og så er der ham, der har så store hemmeligheder, at man kan dø af dem - og det er altså rigtigt!

Derfor skal du se den: Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa var det succesfulde hold bag forestillingen ”Prinsesser” og nu er de klar til at lave en ny forestilling. 

Instruktør Nils P. Munk er kendt og rost for sine mange stærke børne/ungdomsforestillinger. 

Og vi tør godt garantere at charmen er overdådig og at der både er plads til grineflip og spænding i morfarMORFARmorfar. Så tag børnene, børnebørnene, teenagers, veninden, forældrene - ja faktisk alle fra 8 år og op med til en god dag i teatret. 

Køb billet: limfjordsteatret.billetten.dk