Her kan du finde billeder fra vores forestillinger til brug for pressen og andre interesserede.
Hvis du mangler noget, så send en mail til: post@limfjordsteatret.dk


aktuelle egenproduktioner:


ULVEHØJEN

– en teaterkoncert over Sebastians forholdsvis ukendte album af samme navn

Sebastian er folkeeje og en kunstner, man i høj grad forbinder med dansk kultur. I hans enorme produktion finder man et bredt spænd af viser, rockballader og ørehængende musicalnumre, men uanset genre har Sebastian altid været en stor samfundskritiker.

Albummet ’Ulvehøjen’ der udkom i 1977, indeholder flere af hans mindre kendte sange, og bliver af mange kategoriseret som en mørk plade sammenlignet med hans øvrige udgivelser.

"Ulvehøjen’ kom i en tid, hvor der var brug for at få sat spørgsmålstegn ved samfundet, ved normerne, ved alle-for-sig-selv-mentaliteten. Et smukt og relevant album, der - trods sine 40 år på bagen - forekommer ekstremt aktuelt i forhold til de udfordringer, vi står overfor i dag. Hvor nettet følger vores spor. Hvor politikerleden blomstrer. Hvor en bidende hård tone har taget over i debatterne omkring velfærd, samfund, integration, danskhed …

”Ulvehøjen” har levet sit eget liv inde i skuespilleren og sangeren Lasse Popp, lige siden han hørte den første gang på kassettebåndoptageren. Nu slippes den udenfor og får nyt liv i et unikt univers med Lasse Popps rå og uslebne stemme, en skarp musikalsk fortolkning fra et af Danmarks bedste urban-bands, UMPAS, animationer af videokunstner Kim Fast Jensen, der ved denne lejlighed også er scenograf, og med instruktion og koreografi af Marlene Smith.

Medvirkende: Lasse Popp, UMPAS
Animation, teknik og scenografi: Kim Fast Jensen
Instruktør og koreograf: Marlene Smith

Lasse Popp har medvirket i adskillige forestillinger på Limfjordsteatret og har med sin særlige musikalitet bidraget med personlige fortolkninger af bl.a. Sting, C.V. Jørgensen og Tom Waits. UMPAS er et århusbaseret orkester, der har fundet sammen om en musikstil, der går langt ud over Danmarks grænser, og låner fordomsfrit fra klezmer, balkan, blues, reggae og en masse andet godt fra øst og vest.


DOKTOR CARL VON COSELS HEMMELIGE LIV

- en sand historie om grænseløs kærlighed

En musikalsk og grotesk fortælling fra det virkelige liv om en umulig kærlighed så stor, at den måske overvinder selv døden.
Doktor Carl von Cosel, der er røntgenspecialist, møder den unge Elena de Hoyos på tuberkuloseklinikken, 
hvor han arbejder under 1930’ernes epidemi. Carl falder pladask for den unge tuberkuloseramte kvinde
og selvom det kunne virke som kærlighed ved første blik, har Carl kendt hende, siden han som ganske ung
i et syn i natten blev lovet, at netop denne Elena ville være hans livs kærlighed.

Men hvad vil det sige at elske ”for evigt”? Hvornår er man vanvittig, og hvornår er man bare forelsket?

Medvirkende:
Doktor Carl von Cosel: 
Sune C. Abel
Sanger, fortæller og tankeskræmsel: Lasse Popp 
Animation, instrumentbygger og musiker: Kim Fast Jensen
Komponist og musiker: Bastian Popp
Ide og manuskript: Lasse Popp og Sune C. Abel
Instruktion og teaterleder: Gitta Malling
Scenografi: Kim Fast Jensen
Kostumer: Lene Bek Nielsen
Rekvisitter: Leif Lundgaard
Lys: Rasmus Hvilshøj Pedersen 
Administrator: Tore Müller
Bogholder: Kirsten Eg
Grafiker: Majken Larsen Popp
Presse: Anne-Mette Riis
Teaterpædagog og -formidler: Charlotte Olling Rebsdorf
Husalf: Nina Petersen


morfarmorfarmorfar

– EN FARLIG KOMEDIE MED EVENTYR, MUSIK OG LIVSKLOGSKAB. 
ALDERSGRUPPE: 8-13 ÅR

Min morfar er helt speciel og noget ganske særligt. Men hvem var morfar, før han blev morfar? Og hvordan er det at være morfar, når man er ved at blive meget gammel?

Tre forskellige morfædre er i centrum. Der er ham, der fortæller røverhistorier og bygger hule i haven. Der er elskelige, helt almindelige morfar, der bare gør lidt underlige ting, fordi han er ved at blive gammel. Og så er der ham, familien helst ikke snakker om – og så alligevel ...

Tre skuespillere veksler mellem nutiden som børnebørn - og fortiden, hvor vi møder deres vidt forskellige morfædre på forskellige stadier i tilværelsen. Og indimellem sætter de sig ved instrumenterne og giver et nummer fra de gode, gamle dage.

Medvirkende: Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa
Instruktør: Nils P. Munk  


En klog og varm forestilling, der giver masser at snakke om på tværs af generationer. Om historie, gamle dage, livet på landet, den tyske besættelsesmagt, livsfortællinger – og bedsteforældre.

produktion:

Limfjordsteatret

MEDVIRKENDE:

Jens Andersen
Thomas Guldberg Madsen
Sune Skuldbøl Vraa

INSTRUKTØR:

Niels P. Munk

FOTO

Lars Horn, Baghuset Pressefoto
Billeder må frit anvendes ved kildeangivelse  "morfarMORFARmorfar"


træt lever og tungt hjerte

Træt Lever & Tungt Hjerte er en intimkoncert over Tom Waits’ poetiske fortællinger – på dansk, så alle dybder i den store poet kommer frem: På et lille røget sted mellem ganske få stole kigger vi ind i et tåget døgns hudløse virvar af uskyldige drømme, løgnagtige minder og sælsomme vinkler.

Produktion

Limfjordsteatret

MEDVIRKENDE

Lasse Popp
Kim Fast Jensen
Bastian Popp

foto

Lars Horn, Baghuset Pressefoto
Billeder må frit anvendes ved kildeangivelse  "TRÆT LEVER OG TUNGT HJERTE" - Limfjordsteatret


RAMMER

RAMMER er en hardcore fysisk og ordløs forestilling, der tager afsæt i de sociale regler, der gør det så komplekst at være menneske og skulle navigere i det 21. århundredes samfund.
RAMMER har tre internationalt kendte artister på scenen, der fusionerer fysisk teater, nycirkus, akrobatik og moderne dans. I forestillingen hvirvles de rundt i en tilværelse, der konstant er i bevægelse. Dette både i overført betydning og rent bogstaveligt i den tre-fløjede scenografi, der uophørligt skifter form og udseende undervejs, mens musikken understreger de skiftende stemninger.
RAMMER handler om at lande i verden og forsøge at passe sig ind. Om at afkode de komplicerede, unedskrevne regler mellem fremmede, venner, kolleger, kærester og familie. Om at stå udenfor og drømme om at blive lukket ind. Om skuffelse og succes, vrede og forsoning, desperation og harmoni.

Coproduktion mellem Limfjordsteatret, Teater GLiMT og Vendsyssel Teater

MEDVIRKENDE

Liv Mikaela Sanz
Bo Madvig
John Simon Wiborn

FOTO

Lars Horn, Baghuset Pressefoto
Billeder må frit anvendes ved kildeangivelse  "RAMMER"


GRISK

”Jeg vil have mere tid end andre! Er jeg så grådig? Jeg vil gerne smage min bedste vens slik, men jeg vil under ingen omstændighed dele ud af mine skumbananer!” Er grådighed godt eller skidt? Sort eller hvidt? Limfjordsteatret byder i en ny forestilling børnene ind til en sanselig, sjov og finurlig oplevelse af hvad grådighed er. Børn har, som alle andre, grundlæggende behov - men hvornår bliver behov til grådighed? Og hvorfor er der tit konflikt, smerte og opløsning forbundet med en grådig handling? I GRiSK undersøges grådighedens væsen.

produktion

Limfjordsteatret

MEDVIRKENDE

Skuespil: Maja Skovhus Rehøj, Sune C. Abel
Instruktion: Gitta Malling
Installation/Scenografi: Annika Nilsson
Konsulent: Pernille Welent Sørensen
Forestillingen er udviklet af hele holdet.

foto

Lars Horn, Baghuset Pressefoto
Billeder må frit anvendes ved kildeangivelse "GRISK" - Limfjordsteatret 2014


tidligere egenproduktioner:


SLEMMER DRENG

-Er en højaktuel og barsk forestilling om misbrug af børn. En tematik vi som samfund ikke bare kan lukke øjnene for. Det er vedkommende og vigtigt. Med historierne om Joseph Fritzl, Natascha Kampusch, Ariel Castro, Babyfabrikken i Nigeria og Tønder-sagen i baghovedet, undersøger vi hvad der sker, hvis et isoleret menneske bryder ud i verden efter mange års misbrug, psykisk og fysisk terror. Hvor meget skal der til, før det er for sent at få en god barndom?
Vi bruger elementer og historier fra fiktion og virkelighed til at kreere dette nye stykke dansk dramatik, der vil udfordre den gængse holdning til dette voldsomme og smertelige emne.

produktion

Limfjordsteatret

MEDVIRKENDE

Skuespil: Lasse Popp, Kim Fast Jensen, Bastian Popp, Niels Peter Kløft, Søren Møller Pedersen, Susanne Bonde
Instruktør: Gitta Malling
Scenografi: Christian Q. Clausen
Musik: Kim Fast Jensen, Lasse Popp, Bastian Popp

FOTO

Lars Horn, Baghuset Pressefoto
Billeder må frit anvendes ved kildeangivelse "SLEMMER DRENG" - Limfjordsteatret 23.10.2014


for enden af tunnellen

Tom er 10 år. Han elsker at lege med to figurer, som han har fået af sin morfar. Hans mor og far er bekymret for ham, fordi han lukker sig inde. De gør alt, hvad de kan, for at deres dreng ikke skal være ensom. Men Tom har det svært i en hverdag, hvor der er alt for meget, han ikke kan leve op til… ”Måske er han introvert eller har social fobi”, siger instruktør Gitta Malling, ”og vi prøver i vores nye børneopera For enden af tunnellen at vise, hvordan han vender hverdagens krav indad og prøver at løse sine problemer med fantasi og eventyr, mens hans forældre presser på med krav om venner og stor fødselsdagsfest.” 

Produktion: 

Limfjordsteatret & Den Jyske Opera

medvirkende

Thomas Storm, operasanger Lise Bech Bendix, operasanger Olivia F. F. J. Borgels, skuespiller Fátima Trives Escolano, klarinettist Louise Schrøder, pianist

Tekst: Lasse Popp
Komponist: Peter Navarro-Alonso og Mozart
Idé: Birgitte Holt Nielsen
Instruktør: Gitta Malling
Scenografi: Christian Q. Clausen
Kostumedesign: Malene Bjelke
Animation og Lysdesign: Kim Fast Jensen
Koreograf: Marlene Smith  

foto

Lars Horn, Baghuset Pressefoto
Billeder må frit anvendes ved kildeangivelse  "FOR ENDEN AF TUNNELLEN" - Limfjordsteatret/Den Jyske Opera 04.03.2015


don q

Vi er i et badeværelse. Det er tidlig morgen og endnu engang har Ole sneget sig ud for at få lov til at læse i sine elskede ridderbøger. Han frygter og elsker de historier med gode riddere der redder prinsesser og bekæmper trolde, drager og alverdens onde riddere. Han ville ønske at han var som dem. Modig som dem. De som frygtløst kaster sig ud i alt og oplever så meget., Men Ole tør ikke. Pludselig begynder bøgerne at give lyde fra sig og folde sig ud på nye måder.. De vil udfordre ham. Don Q træder ud af bøgerne. Han vil hjælpe med at finde modet og drømmene igen.

PRODUKTION

Limfjordsteatret

MEDVIRKENDE

Skuespil: Maja Skovhus Rehøj, Sune C. Abel
Idé: Tea Rønne, Gitta Malling, Kristian Dinesen
Instruktør: Gitta Malling
Musik: Kim Fast Jensen, Lasse Popp

FOTO

Lars Horn, Baghuset Pressefoto
Billeder må frit anvendes ved kildeangivelse "DON Q" -Limfjordsteatret 14.09.2014 

Limfjordsteatrets børneforestilling "Don Q" - Teaser

Livet og sår´n 3

Det er 10 år siden vi første gang stiftede bekendtskab med folkene i huset i forestillingen "Livet og sår´n". I den anledning er huset under en voldsom renovering, der forventes færdig til indflytning sidst i november 2015, og ganske klar til Limfjordsteatrets Juleforestilling. -Og spændende bliver det da at se, hvorledes det er gået beboerne.

produktion

Limfjordsteatret i samarbejde med TeaterTalent Mors

MEDVIRKENDE

Lasse Popp, Kim Fast Jensen, Bastian Popp, TeaterTalent Mors

Tekst: Lasse Popp
Musik: Bastian Popp, Kim Fast Jensen
Instruktør: Gitta Malling
Scenografi: Kim Fast Jensen, Leif Lundgaard
Kostumedesign: Lene Bek
Lysdesign: Rasmus Pedersen

FOTO

Lars Horn, Baghuset Pressefoto
Billeder må frit anvendes ved kildeangivelse  "LIVET OG SÅR´N 3" - Limfjordsteatret 20.12.2015