Frank, som er musiker, ankommer til dette underlige sted dagen før hans bedste vens begravelse. Han er tydeligvis ventet, men aner ikke hvor han er. Han er rastløs og splittet over at han har sagt ja til at spille til vennens begravelse. Hele natten igennem hjemsøges han af minder, både de gode og dårlige, de sørgelige og de underlige. Er han vågen eller er det hele bare en drøm? Desorienteret, men tilsyneladende frivilligt, vælter han ind i et virvar af vanvittige fantasier fra grænselandet mellem drøm og virkelighed. Der er noget der forfølger ham, noget han ikke kan komme uden om!
Limfjordsteatrets egenproduktion VIL IKKE FORSTYRRES er fyldt med live musik, spas og alvor, mens emner som død og venskab tages under kærlig behandling af holdet på scenen.

*****...en meningsfuld og flot forestilling... Selv om det er dystre emner, så bliver det serveret i en indpakning af grotesk komik og varm humor.
— Merete Horn, Nordjyske Stiftstidende
”VIL IKKE FORSTYRRES” er en fremragende forestilling, der byder på lidt af hvert... al mulig god grund til at tage godt imod Limfjordsteatrets nyeste og måske mest livgivende forestilling.
— Merete Just, Skive Folkeblad

Instruktion: Gitta Malling Medvirkende: Lasse Popp, Søren Møller Pedersen & Bastian Popp Manus & Musik: Lasse Popp & Bastian Popp Scenografikonsulent: Christian Q Clausen Koreograf & Instruktørassistent: Marlene Smith

Spilleareal inkl. publikum: 13x8x4 m

Strøm: 230v

Mørklægning påkrævet.

 

Pressemateriale

Turnekalender