Sune c. abel 

Undervisningsansvarlig og koordinator på TeaterTalent Mors                                                                                                               

Uddannet skuespiller ved Michael Chekhov Studio, Århus 1996-1997, Dell’Arte School of Physical Theatre i Blue Lake, Californien 2001-2002 og Skuespillerskolen v. Odense Teater 2004-2008.
Sune har medvirket i forestillinger bl.a. ved Odense Teater, Aalborg Teater, Teater V, Den Fynske Opera, Himmerlands Teater, Teater Katapult, Eventministeriet v. Det Kongelige Teater og på Limfjordsteatret.
Han har undervist i teater og drama på efterskoler, højskoler, HfMust i Aalborg, TeaterTalent Nord (TTN), på Opgang 2’s talentlinje for indvandrere, Filurens Talentlinje i Århus m.m.
Derudover har han iscenesat forestillinger bl.a. på ungdomsskoler, efterskoler, Aalborg Studenterrevy, TTN’s afgangsforestilling v. Limfjordsteatret (i 2011) samt Opgang 2’s Ungdomsspor.

Sune skriver også og hans komedie ”De Kyske og De Tro” er udgivet på Dansk Teaterforlag.

Michael Brostrup

Uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen i Odense 1993

Michael har arbejdet på en række danske teatre bl.a. Odense Teater, Aalborg Teater, Folketeatret, Det Kongelige Teater og Betty Nansen Teatret. Han har medvirket i film og TV-serier som "Blekingegade", "Kvinden i buret", "Tarok", "Fasandræberne" og "9. April". Derudover har han specialiseret sig i stagefight, stunt og fægtning og er ofte blevet brugt som konsulent i dette på forestillinger, ligesom han har undervist i mange forskellige sammenhænge.

Carsten Fromberg

Uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole i 1989

Har bl.a. lavet spillefilmen "Ondt Blod" samt dokumentarfilmen "En ægte Brian" som vandt TV-prisen på Baltikum Filmfestival. Han har også iscenesat teaterforestillinger som bl.a. "Køkkenelevatoren" og "Danny og Roberta". De senere år har Carsten koncentreret sig om at undervise på dels Filmskolen og landets tre skuespillerskoler i filmskuespil.

Ina-miriam rosenbaum

Skuespiller og instruktør uddannet fra Statens Teaterskole i 1982

Som skuespiller har Ina-Miriam arbejdet på bl.a. Det Kongelige Teater, Teatret Svalegangen, Rialto Teatret, Vendsyssel Teater og Det Danske Teater. Hun har modtaget Reumert-priser i 2001 for bedste show/cabaret "Ind til benet - et livsstykke" og for rollerne som henholdsvis Goebbels og Maguerite Viby i 2011.

Gabriel Hernandez Ladino

Studeret musik på Academia Folclorica Louis A. Clavo og scenekunst ved Academia Superior De Teatro Louis E. Osorio i Bogotá

Han har erfaring med akrobatik, klovn- og mimekunst. Gabriel har specialiseret sig i sensorisk teater og er en del af den kunstneriske ledelse ved det meget anerkendte Teatro de los Sentidos fra Barcelona. Gabriel er meget efterspurgt og arbejder (iscenesætter, performer og underviser) mange steder i verden, herunder bl.a. Spanien, Colombia, USA, Frankring, Slovenien, Tyskland, Belgien og Danmark.

Ulla Krebs Bille 

Danser, koreograf og pilates instruktør, uddannet danser ved Amsterdam Hogeschool voor de Kunsten im Holland

Hun har lavet koreografier til musicals, egnsspil, musikvideoer med mere, og har bl.a. arbejdet ved Odense Teater og Dansens Hus. Ulla har startet Samsø Danseteater for børn og unge og har været kunstnerisk leder af kulturskolen for dans for børn og unge under Danseværket i Århus. Hun er tilknyttet Dansehallerne i Århus og laver workshops for lærere, pædagoger og elever. Ulla har mange års erfaring i projekter med dans og teater på diverse sitespecifik-steder som Mønsted Kalkgruber og kasernen i Viborg. Som koreograf tager hun udgangspunkt i nærvær og i det materiale elever/dansere selv skaber, så improvisation er en stor del af arbejdet.

Sara John

Scenekunstner, artist in residence på Carte Blanche, Viborg, (født Australien)

Michael fields

Skuespiller, instruktør og kunstnerisk leder ved Dell´Arte Players Company i Blue Lake, Californien.

Michael, der har teateruddannelse fra såvel University of San Fransisco som Humboldt State University, har været medlem af Dell´Arte Players Company i over 30 år. Her har han medvirket i over 25 produktioner herunder "Mad Love", "Slapstick", "Paradise Lost" og "Tartuffe". Kompagniet har turneret i store dele af verden. Michael er en flittig benyttet instruktør og instruerer både ved Dell´Arte Players Company og ved en lang række andre teatre i hele verden. Han underviser i fysisk teater og udvikling at nyt materiale og har bl.a undervist ved Den Nationale Teaterskole i Holland, Teater Studion i Sverige og ved Institut for Dramaturgi på Århus Universitet. Herudover har Michael skrevet artikler og holdt taler og seminarer rundt omkring i verden og modtaget flere priser for sit arbejde.

Jens Smærup Sørensen

Forfatter, dramatiker og Cand. phil i dansk

Jens er en meget anerkendt og produktiv forfatter. Forfatterskabet strækker sig over digte, børnebøger, noveller, skuespil og romaner. Hans helt store gennembrud kom i 2007 med bogen "Mærkedage". I perioden 2001-2002 var Jens husdramatiker på Århus Teater. Han har modtaget en lang række priser for sit forfatterskab - heriblandt Kritikerprisen, Det Danske Akademis Store Pris, Boghandlernes Gyldne Laurbær, DRs Romanpris, Ridderkorset af Dannebrogsordenen og Søren Gyldendal-prisen.

Lars Thiesgaard

Uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 1983

Lars er specialist i dubbing (eftersynkronisering) og har lagt stemme til en lang række af kendte tegnefilmsfigurer. Hans stemme kan høres i bl.a. "Skønheden og udyret",  "Toy Story", "Shrek" og "Byggemand Bob". Han afvikler kurser i dubbing for professionelle skuespillere og er også jævnligt instruktør på forskelligedubbing-opgaver. Som skuespiller har han bl.a. medvirket i TV-serierne "Hotellet" og "Klovn", ligesom han også er med i filmene "Far til fire" og "Fasandræberne"

Julie Wieth

Skuespiller, instruktør, manuskriptforfatter og caster

Hun har medvirket i forestillinger på bl.a. Betty Nansen Teatret, Ålborg Teater, Folketeatret og Café Teatret. Hun debuterede som teaterinstruktør i 2002. Julie har medvirket i TV-serier som "Taxa", "Rejseholdet", "Riget", "Krøniken" og i forskellige film - bl.a "Idioterne", "Små ulykker", "Hvid nat" og "Anja og Viktor". De senere år har hun især arbejdet som caster, og underviser på Statens Teaterskole, ved TeaterTalent Nord og TeaterTalent Mors.