Teaterskole - dramaundervisning for
2-7 klassetrin

OPSTART:  Onsdag d. 14. september 2016
LIMFJORDSTEATRET, Skolegade 14, Nykøbing

Limfjordsteatret tilbyder dramaundervisning for 2. til 7. klassetrin. Deltagerne vil blive introduceret til teatrets basale magi - fra skuespil til scenografi, rollebesætning, karakterer og lys og lydforhold ved en produktion af en forestilling. 

formål

I dramaundervisningen lægges der meget vægt på selve processen, at spille teater, og du vil komme til at bruge din fantasi, din krop, din koncentration og din indlevelsesevne. Det er også målet, at deltagerne skal få større selvtillid, overskride personlige grænser og opleve et samarbejde i en skabende proces, som er både sjov og krævende.


Det er legen i teatret, der gør det sjovt at udvikle roller, scener og vilde utænkelige scenarier. Mange af de ting, der foregår på scenen opbygges over den spænding, der foregår mellem spillerne. Dette kan ofte være en hemmelighed vi som publikum aldrig vil kende til, men vi mærker det og bliver nysgerrige på hvad der forgår. Det er en del af teatrets magi!

Tider

Teatertroldene fra 2.-4. klasse kl. 15.30-16.45
Teatertosserne fra 5.-7. klasse kl. 17-18.30
Showdance fra 5.-7. klasse kl. 18.45-19.45

hvordan

Første gang kan jeres børn bare møde op på det hold, hvor de passer ind og få en prøvetime, hvis det derefter stadig har interesse, kan man tilmelde sig hos Charlotte mens man er der eller man kan sende en mail til post@limfjordsteatret.dk  oplys navn, adresse, telefonnummer, mailadresse og alder.

pris

Det koster 700 kr. for hele sæsonen.
Er man elev på Teatertosserne, kan Showdance tilkøbes for 200 kr.

undervisere

Charlotte Olling Rebsdorf, der er dramapædagog og udviklingskonsulent, er undervisningsansvarlig på teaterskolen. Underviserne er Inge Agerholm Thor og Annette Fihl Andersen, der begge går i 3.g på Morsø Gymnasiums teaterlinje og er elever på Limfjordsteatrets to-årige skuespilleruddannelse TeaterTalent Mors.

obs

For at sikre en sammenhængende dramaundervisning på Mors, tilbyder Morsø ungdomsskole dramaforløb for de ældre elever. De 15-19 årige har mulighed for at søge optagelse på TeaterTalent Mors eller man kan fortsætte på Gymnasiets Teater- og Musiklinje. På den måde sikres et kontinuerligt tilbud til øens dramainteresserede børn og unge!