Teater for børn
- farverige søndage

Limfjordsteatret tilbyder fire søndage i hver sæson teaterforestillinger specielt tilrettelagt for børn i aldersgruppen 0-6 år. Foyeren forvandles til en hule med boghjørne, legehjørne og spisekrog. Forestillingerne spiller hver gang kl. 10 og efterfølgende er der lagt op til hygge, samvær og leg. Alle forestillingerne er nøje udvalgte og giver med garanti en på opleveren, så kom og vær med, giv dit barn en uforglemmelig oplevelse og sæt farve på jeres søndag!

De udvalgte børneforestillinger for sæsonen findes under vores aktuelle sæsonkalender og er altid mærket med "farverig søndag".

Gå til sæsonoversigt her

børneabonnement
for institutioner

Som et særligt tilbud for alle børn i området har vi specielle børneabonnementsordninger. Vi har hvert år både en ”Puslingeordning”
og en "Børnehaveordning”.

- 3 forskellige forestillinger for børn i ”Puslingeordningen” (0 - 4 år)

- 3 forskellige forestillinger for børn i ”Børnehaveordningen” (3 – 6 år)

Ved køb af en enkelt billet er det alm. løssalgspris. Ved køb af billetter til 3 forestillinger kan man få billetterne til børneabonnementspris.
(Kontakt teatret for mere information).

Vi har nogle år - i samarbejde med Morsø Ungdomsskole - arrangeret debatforestillinger for de unge (fra 14 år og op). En enkelt billet koster
alm. løssalgspris, men kommer man som gruppe og er under 25 år er
der penge at spare.

Vi håber, at vi igen i år kan få alle ca. 1000 børn i teatret.
Vi ser frem til at byde jer og jeres børn velkommen på Limfjordsteatret.

Der laves særskilte brochurer vedr. disse forestillinger.
Ring eller mail til teatret og få det tilsendt.