Love @ 1st site – en komisk tragedie om identitet, cyberspace og kærlighed.

Sociale medier dominerer vores hverdag og overtager vores virkelighed. Online kan man jo alt…
Man kan være lige hvem man vil, hvad man vil og hvornår man vil det 24/7 365 dage om året.
”Love @ 1st Site” handler om den unge lidt kiksede fyr, Toby, der logger på ind på datingsiden ”Love @ 1st Site” i håbet om at finde nærhed og kærlighed. Men kan man overhovedet det? Passer ægte følelser overhovedet ind i en fiktiv verden? Ved man, hvem det er man møder eller hvad man kan forvente?

TeaterTalent Mors siger farvel til 13 unge, der nu har gennemført et 2 årigt scenekunst forløb, med afgangsforestillingen ”Love @ 1st site” Forestillingen er dansk nydramatik og skrevet specielt til dette afgangshold. Forestillingen er skrevet af anmelderroste Line Mørkeby og instrueret af TeaterTalent Mors’ uddannelsesansvarlige og underviser Sune C. Abel.

 

Comment