Nicopia

Comment

Nicopia

Førsteårsforestilling for talenthold 2016-18. ’Nicopia’ blev skrevet og udviklet specielt til talentholdet af den italienske instruktør Pierangelo Pompa til opførelse i byrådssalen i Det Gamle Rådhus i Nykøbing med premiere 21. august 2017. Forestillingen var et imaginært byrådsmøde, hvor byrådsmedlemmerne debatterede morsingens sjæleevner og karakter. Den blev opført otte gange for fulde huse.

Comment

Hellige Kys

Comment

Hellige Kys

TeaterTalenterne fra Mors 2014-2016 dimiterede 14. august 2016, med afgangsforestillingen 'Hellige Kys' af Jens Smærup.

Comment

Livet og Sår'n 3

Comment

Livet og Sår'n 3

Eleverne fra Teatertalent Mors 2014-2016 medvirkede i Limfjordsteatets egenproducerede juleforestilling i 2015 sammen med teatrets faste skuespiller Lasse Popp og musikerne Bastian Popp og Kim Fast Jensen med instruktion af Gitta Malling. 

Comment

Stemmerne i mit hoved

Comment

Stemmerne i mit hoved

Talentholdet 2014-16 afsluttede deres første år på uddannelsen med stykket "Stemmerne i mit hoved". Stykket havde premiere på Limfjordsteatret søndag d. 16. august 2015, samt var repræsenteret ved festivalen "Ung Nordjysk Scenekunst". 

Instruktør: Lars Ditlev Johansen

Comment

Love at @ 1st. site

Comment

Love at @ 1st. site

TeaterTalent Mors siger farvel til 13 unge (hold 2013-15), der nu har gennemført et 2 årigt scenekunst forløb, med afgangsforestillingen ”Love @ 1st site” Forestillingen er dansk nydramatik og skrevet specielt til dette afgangshold. Forestillingen er skrevet af anmelderroste Line Mørkeby og instrueret af TeaterTalent Mors’ uddannelsesansvarlige og underviser Sune C. Abel.

Comment