16 - 18 7.jpg

PRAKTISK OM UDDANNELSEN

  • Undervisningen foregår normalt mandag og tirsdag kl. 17-21 plus udvalgte weekender samt uge 30 og 31 i sommerferien. Her skal du forvente lange dage
  • Der kan også forekomme undervisning i enkelte skoleferier – efterårsferien, vinterferien, påskeferien, Kristi Himmelfart, Store Bededag m.m.
  • Undervisningen er ofte ret fysisk, så mød op i tøj, du kan bevæge dig frit i
  • Der er mødepligt til alle aktiviteter ved TeaterTalent Mors. Dårligt fremmøde kan betyde eksklusion af forløbet.

     

UNDERVISNINGSPLAN:

1. semester:
ensembletræning, devising, rytmik, sang/stemme, fysisk træning, dramatisk grundtræning, dramaturgi, introduktioner til forskellige dramatiske teknikker: Michael Chekhov, Stanislavskij osv.

2. semester:
dramatik, devising, sang/stemme, stomp, fortsat undersøgelse af diverse dramatiske teknikker og discipliner, prøver på første teaterproduktion

3. semester:
første teaterproduktion (offentlig forestilling – typisk i forbindelse med Kulturmødet på Mors), masketræning, tekstarbejde – dialog + evt. monolog, kropssprog

4. semester:
tekstarbejde, castingteknik, sangdramatik, afgangsforestilling

 

særligt til forældrene

TeaterTalent Mors kræver både de unges tid og engagement.
Vi har et tæt samarbejde med Morsø Gymnasium og indretter vores skema efter de unges skolegang.

For at bevare det høje faglige niveau, som TeaterTalent Mors er kendt for, er der som udgangspunkt mødepligt til alle vores aktiviteter. Vi håber på jeres forståelse for og opbakning til, at vi af og til lægger beslag på jeres barn i ferier og på helligdage.

Når man bliver optaget ved TeaterTalent Mors er det et udtryk for, at vi vurderer, at vi kan hjælpe den unge til at udvikle og dygtiggøre sig. Det er ikke en garanti for, at han eller hun kan blive professionel skuespiller, og vi stiller ingen garanti for, at et gennemført forløb ved TeaterTalent Mors automatisk sikrer optagelse på en af de professionelle skuespillerskoler.

Som udgangspunkt betragter vi vores elever som voksne mennesker og søger altid at lave alle aftaler med dem. Men har I afklarende spørgsmål, er I naturligvis altid velkomne til at kontakte os.

Vi håber at se jer til forestillinger og eventuelle arbejdsdemonstrationer og visninger. Det er vores erfaring, at det betyder meget for de unge at få lov at vise deres nærmeste noget af alt det, de lægger tid, kræfter og hjerteblod i.