Kulturmødet på limfjordsteatret

 
nicopia.jpg
 
 
Les-Bigbrôzeurs 3.jpg
 
Klangbilleder af en ø.jpg

Doktor Carl von Cosels Hemmelige Liv 

En musikalsk, grotesk og humoristisk fortælling fra det virkelige liv om en umulig kærlighed, så stor, at den måske overvinder selv døden. Doktor Carl von Cosel, der er røntgenspecialist, møder den unge Elena de Hoyos på tuberkuloseklinikken, hvor han arbejder under 1930'ernes epidemi. 

Carl falder pladask for den unge tuberkuloseramte kvinde. Det kunne virke som kærlighed ved første blik, men faktisk har Carl kendt Elena, siden han som ganske ung i et syn i natten blev lovet, at netop denne hun skulle blive hans livs kærlighed. Men hvad vil det sige at elske ”for evigt”? Findes forudanelser? Hvornår er man vanvittig og hvornår er man bare forelsket? Hvis du synes denne forestilling er morbid og langt ude, er det fordi virkeligheden altid overgår fantasien. 

Forestillingen er skrevet af Lasse Popp, der også medvirker sammen med
skuespiller, Sune C. Abel og musikerne, Kim Fast Jensen og Bastian Popp.
Instrueret af Gitta Malling. 

Forestillinger i Limfjordsteatrets sal, Skolegade 14: 
Torsdag 24. august kl. 21
Fredag 25. august kl. 21

BESTIL BILLETTER HER

 

Nicopia 

I det smukke, gamle rådhus i Nykøbing finder et imaginært byrådsmøde sted på et udefinerbart tidspunkt i fortiden. Byrådsmedlemmerne debatterer byens historie og geografi og skændes om “morsingens sjæleevner og karakter”, leger med stereotyper og fortællinger om byen og dens identitet – og lufter visioner og drømme. 

En forestilling af de unge talenter fra den to-årige grunduddannelse i skuespilteknik, TeaterTalent Mors, instrueret af Pierangelo Pompa fra den internationale teatertrup Altamira Studio Teater. 

NB. Der er kun 30 pladser i den gamle byrådssal. 

Forestillinger i byrådssalen på Det Gamle Rådhus, Rådhustorvet 1:
Premiere: 
21.08. kl. 19 (UDSOLGT) + 20.30 Køb billet her
Forestillinger:
23.08. kl. 19 + kl. 20.30 (UDSOLGT)
24.08. kl. 17 + kl. 19 (UDSOLGT)
25.08. kl. 19 (UDSOLGT) + kl. 21.00 Køb billet her

 

 

Indeni og Udenpå 

Udenpå er jeg sort, men indeni er jeg hvid. Et scenekunstnerisk værk, skabt i samarbejde mellem professionelle kunstnere og omkring 100 frivillige medvirkende. Dansere, musikere, fortællere og andre aktører optræder på specifikke steder i byen og som popup-event. I forestillingen indgår æsker, fremstillet af øens skolebørn – som kan åbnes og åbenbarer et lille, personligt univers. Udenpå sort – indeni hvid. 

Faste forestillinger: 
Torsdag 24. august kl. 19:30, Havnen v. Turistkontoret
Fredag 25. august kl. 17:00, Rådhustorvet
Lørdag 26. august kl. 12:00, Dueholm Kloster, Museum Mors

 

Albedo 

Fire franske, to-en-halv meter høje inspektører skridter pladsen af iført trenchcoat, blød hat og briller. De observerer, forfølger, omringer og overrasker sagesløse kulturmødegæster. Blander sig i folkelivet og strækker hals, kaster deres gennemborende blikke på alt, der kunne forekomme mistænkeligt. Det franske gadeteater Compagnie Albedo skabte masser af sjov og ballade, da det gæstede det allerførste kulturmøde med de to sikkerhedsvagter Les Tonys. Denne gang kommer de med fire gigantiske dukker: Les Bigbrôzeurs. 

Optrædender: 
Torsdag 24. august kl. 13.30, Kulturpladsen + kl. 19 fra Limfjordsteatret omkring havnen op gennem byen til Kulturpladsen

Fredag 25. august kl. 14 fra Limfjordsteatret til Kirketorvet, Ungdomsscenen + kl. 18 fra Limfjordsteatret til Kulturpladsen

 

Klangbilleder af en ø 

En installation, hvor du møder stemmer og fortællinger fra Mors. Hvad er dit indre billede af Mors? Hvad er lugten, lyden og smagen af Mors? Kom og oplev forfatterne Jens Smærup og Knud Sørensen samt en masse andre vidunderlige mennesker fra Mors. 

Det er nyt, at vi ude i landdistrikterne møder borgerne og deres egne fortællinger. Vi sætter litterære spor i børn og forældre via alternativ formidling. Seniorens erindringer sættes i spil, og de spor litteraturen har sat gennem tiderne bliver synlig. Vi vil være et hestehoved foran i udkanten med anderledes kulturformidling. Vi nytænker folkebiblioteket i en innovativ kontekst og inddrager tværdisciplinære kompetencer og skaber oplevelsesrum for borgerne, hvor fortællinger bliver til og hørt. ’Klangbilleder af en ø’ er et af produkterne fra projekt Hestehoved Foran, som er et samarbejde mellem Morsø Folkebibliotek, Museum Mors og Limfjordsteatret. 

Installationen kan opleves i Dåbsværelset i Nykøbing Kirke: 
Fredag 25. august kl. 12-17
Lørdag 26. august kl. 9.30-12.30