morfarmorfarmorfar

26. februar 2019 kl. 17 på Sydmors Skole

Varm, humoristisk forestilling fyldt med musik og livsklogskab
Limfjordsteatrets familieforestilling for alle fra 8 år og opefter

Forestillingen morfarMORFARmorfar har taget publikum med storm – på tværs af generationer. 

Tre forskellige morfædre er i centrum. Der er ham, der fortæller historier fra gamle dage og bygger jordhule i haven. Der er elskelige, helt almindelige morfar, der bare gør lidt underlige ting, fordi han er ved at blive gammel. Og så er der ham, familien helst slet ikke snakker om – og så alligevel...

Skuespillerne veksler mellem nutiden som børnebørn - og fortiden, hvor vi møder deres vidt forskellige morfædre på forskellige stadier i tilværelsen. Og indimellem sætter de sig ved instrumenterne og giver et nummer fra de gode, gamle dage.

Medvirkende: Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa Instruktion: Nils P. Munk Manuskript: Nils P. Munk og holdet Scenografi: Leif Lundgaard og holdet
Kostumer: Lene Bek Nielsen
 

Bestil billetter her