DEN GRØNLANDSKE MAND

30. april 2020 kl. 19.30

En forestilling om og til den grønlandske mand
Gæstespil: Teater freezeProductions og Grønlands Nationalteater

Et portræt af den grønlandske mand - angutivik - som du aldrig har set ham før. Hudløst og rammende teater om hans rolle i det nye årtusinde, hans identitet, selvforståelse og forholdet til det at være mand i en foranderlig verden. I scener med musik, dans, monologer, latter og gråd rejser vi ind i hans sind. Hans tanker om sex, politik, livet og døden. Om hans kærlighed til sine forfædre og børn, naturen, storbylivet og kvinden. Et nyskabende, insisterende og kærligt performanceportræt til og om den moderne grønlandske mand.

Forestillingen bygger på virkelige historier og fremføres på dansk.

Medvirkende: Klaus Geisler, Hans-Henrik Poulsen, Kristian Mølgaard og Miki Jacobsen
Instruktør: Hanne Trap Friis Tekstforfatter: Niviaq Korneliussen 


Bestil billetter her