JANTEDRENGEN   

15. april 2020 kl. 19.30

Efter Sandemoses romaner ”En flygtning krydser sit spor” og 
”En sømand går i land”. Gæstespil: Det Dramatiske Udgangspunkt

En ung mand, Espen Arnakke går til søs fra Jante – den lille danske provinsby, hvor janteloven hersker. Han ender i Misery Harbor på Newfoundland, hvor han i jalousi myrder en mand ved navn John Wakefield. Den ekstreme handling får Espen til at stoppe op og tage sit liv op til overvejelse. Hvem er han, der er i stand til at tage et andet menneskes liv, og hvordan er han kommet dertil? 

En forestilling om oplevelsen af at være fremmed og udenfor det samfund, man vokser op i og alligevel er en del af. Hvilke konsekvenser kan følelsen af at være udstødt eller forkert få for et menneske -  og hvilke for vores samfund og fællesskab? 

Medvirkende: Brian Hjulmann, Poul Storm og Stine Gyldenkerne
Instruktion og scenografi: Jonas Littauer 


Bestil billetter her