MEANINGLESSNESS  

11. og 12. november 2019 kl. 19.30

Et udenlandsk gæstespil om objekter og deres betydning for mennesker. Foregår på engelsk


Den australske smykkekunstner, Susan Cohn, har med stor nysgerrighed fulgt den danske smykkelov fra 2016 og flere gange besøgt det land, hun betragter som et af de mest inkluderende i verden. Hvordan kunne så kontroversiel en lov opstå netop dér?

Det er baggrunden for forestillingen ”Meaninglessness”, en såkaldt performance-talk. Susan Cohn stammer fra en rumænsk-jødisk familie, der flere gange har måttet flygte over hals og hoved, og hvor det eneste, der var mulighed for at få med på flugten, var familiens smykker. En meget rost og rørende fortælling, som sætter spor i sit publikum.

Medvirkende: Susan Cohn, juveler og designer 
Instruktion/manuskript: David Pledger


Bestil billetter her