SALT

24. oktober 2019 kl. 19.30

En forestilling om fattigdom og frisind 
Gæstespil: Det Olske Orkester og Aalborg Teater

I 1893 drukner 26 fiskere fra Harboøre under en storm. I et tæt mørke med sprukne stemmer i salmesang og hviskende bøn inviteres publikum med ud til havet, den barske vestenvind og den store natur i en forestilling inspireret af historiske hændelser og Hans Kirks roman “Fiskerne”.

En utrolig billedrig og poetisk forestilling om at kalde en druknet far tilbage for at tage afsked, om konfrontationen mellem grundtvigiansk frisind og bibelstærke fiskere, om modsætningerne mellem den ensommes eksistentielle tvivl og kollektivets fundamentalisme. 

Medvirkende: Øyvind Kirchhoff, Morten Klode, Ditte Laumann, Sofie Ebbesen Nielsen, Mireia Serra Voltas og Angelina Watson  
Instruktør: Lotte Faarup 


Bestil billetter her