JOB – et enkelt menneske

10. oktober 2019 kl. 19.30

Reumert-vindende forestilling med Ina-Miriam Rosenbaum
Gæstespil: Off Off/Produktion


I en intens, musikalsk og dramatisk fortælling om emigrantens vandring fra den gamle verden til den ny, fortælles historien om Mendel Singer, der ligesom Job i Det Gamle Testamente oplever at miste alt, at fortvivle og forbande – men også at opleve et mirakel. En universel historie om, hvordan det enkelte menneske håndterer mødet med en ny kultur, et nyt sprog - et nyt liv. 

Ina-Miriam Rosenbaum spiller samtlige roller i det farverige persongalleri og modtog i juni 2018 Aarets Reumert for bedste kvindelige hovedrolle for sin fremstilling af Mendel Singer og hele hans familie. Fortællingen understøttes af musikerne Sing & Goldschmidt, der har skrevet den originale kletzmer-musik til den stærke forestilling. 

Medvirkende: Ina-Miriam Rosenbaum, Anders Singh Vesterdahl (accordion) og Henrik Goldschmidt (obo og klarinet)
Instruktør:
Rolf Heim
Manuskript efter Joseph Roths roman: Karen-Maria Bille

Bestil billetter her