SISYPHUS ASCENDING  

3. oktober 1919 kl. 19.30

Original nycirkus-forestilling om den moderne tids Sisyfos 
Gæstespil: Teater GLiMT

En moderne fabel om at overvinde gentagelsens monotoni. En poetisk skarp og morsom fortolkning af den græske myte om Sisyfos, som til evig tid er dømt til at rulle en klippe op ad et bjerg, blot for at se den trille ned igen – og starte forfra.

Her er Sisyfos en kontormand i jakkesæt med en gigantisk bogreol med dokumentmapper og et skrivebord med ukontrollable dynger af papir, som han i én uendelighed forsøger at bringe i orden. Kontoret er rammen om vor tids Sisyfos og hans dristige forsøg på at bryde ud af livets evindelige gentagelser.

Vi glæder os til et gensyn med Teater GLiMT, som vi lavede forestillingen RAMMER med, og som i 2017 udløste en Reumert.

Performance, idé og udvikling: Lars Lindegaard Gregersen
Instruktør og dramaturg: Nina Larissa Bassett

Bestil billetter her