VRED!!

9. februar 2020 kl. 14

Legende, musikalsk og ordløs forestilling om at være VRED
Limfjordsteatrets børneforestilling for de 3-8 årige og deres voksne

En vase ryger på gulvet og går i stykker – og far bliver gal. Men hvem er det lige, der får skylden? Det er træls og uretfærdigt. Man bliver ked af det. Og sur. Og til sidst bliver man bare rigtig rigtig VRED!!

En skuespiller og en musiker undersøger vredens væsen. Hvorfor bliver man vred? Er det i orden at blive vred? Og hvordan finder man lige ud af at blive glad igen? Forestillingen udspiller sig i et enkelt og musikalsk univers, hvor alt er muligt; det sjove, det poetiske, det overraskende, det stille, det voldsomme og det legende. Der bliver masser at snakke om efterfølgende for børnene og deres voksne.

Performere: Connie Pilgaard Nielsen og Sune C. Abel 
Instruktion: Gitta Malling
Komponist: Connie Pilgaard Nielsen, Kim Fast Jensen m.fl.
Visuelt design: Klara Espersen 

Bestil billetter her