VRED!!

8. september kl. 14

Legende, musikalsk og ordløs forestilling om at være VRED
Limfjordsteatrets børneforestilling for de 3-8 årige og deres voksne

En vase ryger på gulvet og går i stykker – og far bliver gal. Men hvem er det lige, der får skylden? Det er træls og uretfærdigt. Man bliver ked af det. Og sur. Og til sidst bliver man bare rigtig rigtig VRED!!

En skuespiller og en musiker undersøger i fællesskab vredens væsen. Hvorfor bliver man vred? Er det i orden at blive vred? Kan man bruge vrede til noget - og hvordan finder man lige ud af at blive glad igen?

Forestillingen, der er opbygget af forskellige sekvenser, udspiller sig i et enkelt og musikalsk univers, hvor alt er muligt; det sjove, det poetiske, det overraskende, det stille, det voldsomme og det legende.

Der bliver masser at snakke om efterfølgende for børnene og deres voksne.

Performere: Connie Pilgaard Nielsen og Sune C. Abel
Instruktion: Gitta Malling Komponist: Connie Pilgaard
Nielsen, Kim Fast Jensen m.fl. Visuelt design: Klara
Espersen  Kostumer: Lene Bek Nielsen Teknik og lysdesign: Rasmus Hvilshøj Pedersen

Bestil billetter her