PLAYROOM – acts without words


8. november 2018 kl. 20


En ordløs og musikalsk performanceforestilling
Gæstespil: Altamira Studio Teater

To majonetdukker i menneskelige skikkelser havner på den samme scene. Uden at vide, hvor de kommer fra eller hvor de skal hen, forsøger de at nærme sig hinanden. På én gang nysgerrige og forbeholdne overfor hinanden gennemlever de et sandt følelsesbombardement. Glæde og sorg, munterhed og vrede, tiltrækning og afvisning, som om hele verden og dens uendelige konflikter stormer ind og bemægtiger sig dukkernes lille rum.

Bag klaveret sidder den musikalske dukkefører og trækker i skæbnens tråde. To performere skifter mellem rollerne som skuespillere og som dukker, når de da ikke tilslutter sig pianisten med sang, violin og bas.

En poetisk, gennemmusikalsk og stramt koreograferet forestilling, der sætter tilskueren i en anden verden.

Skuespillere og musikere: Barbara Tholozan, 
Domenico Mannelli og Sara Moscardini
Dramaturgi og instruktion: Pierangelo Pompa

Bestil billetter her