DOKTOR CARL VON COSELS
HEMMELIGE LIV


26. oktober 2018 kl. 20

En virkelig historie om grænseløs kærlighed.
Limfjordsteatrets egenproduktion

En musikalsk og grotesk fortælling fra det virkelige liv om en umulig kærlighed så stor, at den måske overvinder selv døden.

Doktor Carl von Cosel, der er videnskabsmand og røntgenspecialist, arbejder på en tuberkuloseklinik under 1930’ernes store epidemi. Her møder han Elena de Hoyos, og falder pladask for den unge, tuberkuloseramte kvinde. Det kunne virke som kærlighed ved første blik, men faktisk har Carl kendt hende, siden han som ganske ung i et syn i natten blev lovet, at netop denne Elena ville være hans livs kærlighed. Han sætter alt ind på at kurere hende med en blanding af kemikalier, urter, elektro- og røntgenbehandlinger.

Da virkelighedens Elena de Hoyos døde i 1931, var Carl von Cosel ikke i tvivl om, at det kun var et spørgsmål om tid, før man kunne vække de døde til live. Med lægevidenskaben i dag kan vi give døende nye lunger og nyt hjerte. Vi kan 3D-printe nye blodårer, gro nye lemmer ud og lave genetiske kopieringer af celler til dyr og mennesker.

Spørgsmålet er, hvor langt man kan tillade sig at gå i videnskabens navn? Hvor går grænserne? Og hvor langt over grænserne gik Carl von Cosel?

Medvirkende:
Doktor Carl von Cosel: Sune C. Abel
Sanger, fortæller og tankeskræmsel: Lasse Popp
Animation, instrumentbygger og musiker: Kim Fast Jensen
Komponist og musiker: Bastian Popp
Elena de Hoyos (videooptagelser): Benedicte Gregersen Andersen, Anna Amalia Martens og Kathrine Weigelt Nielsen
Instruktion: Gitta Malling

Bestil billetter her