14. april 2018 kl. 14 – Urpremiere
Egenproduktion – en børneforestilling om vrede. 
Aldersgruppe: fra 3-8 år

- Jeg er sur i dag! Vred! Rasende! Det hele er bare dumt-dumt-dumt!!! I en sjov, nonverbal stil inspireret af børnenes eget univers undersøger vi vredens væsen. Hvorfor bliver man vred? Er det okay at blive vred? Kan man bruge vrede til noget, og hvordan bliver man glad igen? Forestillingen, der er opbygget af flere forskellige sekvenser, udspiller sig i en på én gang enkel og magisk verden, hvor alt er muligt - det sjove, det poetiske, det overraskende, det stille, det voldsomme, det musikalske og det legende. Der bliver masser at snakke om efterfølgende for børn i alle aldre. 

Medvirkende: Musiker og komponist Connie Pilgaard Nielsen og skuespiller Sune C. Abel Instruktion: Gitta Malling

Samarbejdet mellem skuespiller Sune C. Abel og musiker og komponist Connie Pilgaard udspringer af et mangeårigt ønske om at afsøge nye møder mellem musik og teater. Med forestillingen ”VRED” får dette møde et udtryk, der er sjovt og genkendeligt for børnene … og for deres voksne

Bestil billetter her