8. marts 2018 kl. 20

En co-produktion mellem Vendsyssel Teater, Teater Nordkraft, Bornholms Teater, BaggårdTeatret, Teatret Masken, Holbæk Teater, Teatergrad og Limfjordsteatret

Er det splittelse, der er i luften, en tvivl om hvem vi er - eller er det bare duften fra en pølsevogn? Danskerne debatterer for fuld skrue, hvem de er og ikke er. Men hvem er vi egentlig i Svendborg, Hjørring og på Mors? 

Hvad enten det gælder miljø, flygtninge, landbrug eller statslige institutioner bliver der ofte talt aggressivt og nedladende om modpartens synspunkter. Retorikken er blevet skarp og uforsonlig, og fokuserer oftere på det, der skiller os ad end det, der forener. Vi kender fordommene: cafe latte-københavnere, gylle-jyder, udkantsdanskere, kultursnobber, bonderøve og samfundsnassere. Men er vi så forskellige, når det kommer til stykket?

Otte teatre placeret rundt om i hele landet skaber hver en scene om deres egns særpræg og identitet sammen med lokale borgere. I løbet af efteråret vil vi invitere til en dialog om vores særegenhed på Mors og det, der forbinder og adskiller. Fra Limfjordsteatret bidrager Lasse Popp som tekstforfatter, Sune C. Abel som skuespiller og Gitta Malling som instruktør. Alle teatrenes bidrag vil til sidst blive samlet til en helhed af instruktør Mia Lipschitz.

Et teatralsk, antropologisk studie bliver sat til skue for publikummer over hele landet - og resultatet bliver et skævt og anderledes Danmarksportræt med en lokal holdning.

I løbet af efteråret inviterer Limfjordsteatret øens borgere til en snak om vores særegenhed.

Bestil billetter her