23. Marts 2018 kl. 20
En mesterlig perle fra Don Gnu om at fejle
Gæstespil: Don Gnu i co-produktion med Bora Bora

Så er de her igen … de to performere, der sidst lagde teatersalen ned iført sandaler og hjemmestrikkede sokker. 

Denne gang er Don og Gnu rejst tilbage til 1920’erne for at udforske fejlen og alle dens muligheder. For hvad sker der egentligt, når vi fejler? Rammen udgøres af det ikoniske stumfilmsunivers fra tiden med sne på skærmen og Charlie Chaplin på slap line - men spørgsmålet er, om Don og Gnu kan holde sig inden for rammerne ...? 

I en intim og underholdende forestilling, hvor performance, dans, video, musik og publikumsinteraktion går op i en højere enhed, tages vi med i en verden af simple menneskelige konflikter, fejl og magtkampe på mikro-niveau, hvor det er svært ikke at genkende klovnen i sig selv.  

Performance og koreografi: Jannik Elkær (Don) og Kristoffer Louis Andrup Pedersen (Gnu) Sanger og komponist: Alice Carreri

Anmelderne siger bla.
”En mesterlig teaterperle” 
(Kulturtid.dk)

”Don Gnu beviser, at moderne dans kan være underholdende, charmerende og relaterbar for alle” 
(Jutland Station) 


Bestil billetter her

Du kan se en trailer for forestillinger her