KHOLGHI & KEISER

7. december 2018 kl. 18.30

Årets juleforestilling med julebuffet
Rablende morsomt og forrygende musikalsk juleshow

Kholghi & Keiser er klar med årets mest ukorrekte juleunderholdning. Med løjer, gakkelakkede julesange, nissequiz og sandheden om, hvad der egentlig skete i stalden. Et ægte julehjerte flettet med charme og humor. Næppe helt politisk korrekt; det undskylder de på forhånd.

Farshad Kholghi, skuespiller, entertainer og foredragsholder, er medlem af comedy-gruppen Den Nøgne Sandhed og manden bag succesfulde soloforestillinger som bl.a. ”Alle veje fører til Vojens” og ”BØH! - En komedie om angst”. Derudover er han kendt for sine både oplysende og opløftende foredrag om kulturmøder og integration.

Mads Keiser, entertainer, foredragsholder og journalist, er blandt andet kendt fra comedy-gruppen Plat og som skuespiller på Det kongelige Teater. Han har lavet solo-standup-shows som ”Enestående” og ”Tango med Charle”, været tv-vært på DR og TV2 og er en efterspurgt foredragsholder, der både taler om humor på arbejdspladsen og forskelle på mænd og kvinder. 


Arrangementet indledes med traditionel julebuffet.

Bestil billetter her