FASTER LIZZiES JUL

2. december 2018 kl. 11 og 14

Julehygge med teater, æbleskiver og juleklip
Familieforestilling: Teater Baglandet. Aldersgruppe 3-7 år

I Faster Lizzies køkken er der julehygge. Der dufter af varme og pebernødder. Overalt er der skuffer, som gemmer på alle mulige spændende sager: dufte, lyde, hemmeligheder, den bløde marcipangris, Lizzies julehjerte, små øjeblikke, store julekram og meget meget mere.

Alt kan ske i Faster Lizzies køkken … så glæd jer!

Efter forestillingen kan man hygge med æbleskiver i caféen – og ovenpå er salen omdannet til et sandt juleeventyr, hvor man sammen med teatrets kreative designer, søskende, forældre eller bedsteforældre kan slippe fantasien løs og frembringe sjovt og anderledes julepynt.

Medvirkende: Susanne Bonde
Manuskript: Bonde, Pallesen og Weinkouff
Instruktør: Solveig Weinkouff
Musik: Julens toner genbrugt af lyddesigner Gregers Kjar

Bestil billetter her