HVIS DET VAR HER

26. november 2018 kl. 20

Den fjerne krig hives hjem til andedammen
Co-produktion: Teater O, Nørregaards Teater og Black Box Theatre

Der er så mange steder i verden, hvor der er krig og man dagligt skal kæmpe for bare at være til. Hvad nu, hvis det var her?

Forestillingen hiver kampene hjem til andedammen og skildrer livet i en klaustrofobisk krigszone. Vi følger tre venners liv ind i krigens gru. Hvad sker der med empatien, menneskeligheden, angsten, modet og kærligheden i et samfund, hvor krigen rykker helt tæt på, og alt det vi kender, er ved at gå til grunde?  ”Hvis Det Var Her!” illustrerer, at vi lever et meget heldigt sted på kloden. En højaktuel historie, der skaber grobund for refleksion over, hvilket ansvar vi har over for mennesker i nød, vores demokrati og måden, vi kommunikerer.

Medvirkende: Nana Schwartzlose, Lars Dammark, Anders Valentinus Dam Instruktør: Gitta Malling Ideudviklere og dramatikere: Lars Dammark, Anders Valentinus Dam
Komponist og lyddesign: Nana Schwartzlose og
Marcus A. Hjelmborg
 

Bestil billetter her