KROPPEN


11. oktober 2018 kl. 20

Fra forplantning til døden – en visuel rejse igennem kroppen
Gæstespil: Bådteatret. Varighed: 65 min.

Tre dansere tager sammen med dukker i menneskestørrelse den moderne krop under behandling; drømmen om den perfekte krop og frygten for den aldrende krop, der stædigt minder os om, at festen på et tidspunkt er forbi. 
Danserne undersøger grænseområdet imellem deres egen krop og dukkernes, imellem hud og stof, pap og knogler. Hvor starter dukken og hvor holder dukkeførerens fysik op? Er det en symbiose, et partnerskab eller en kamp? 

Forestillingen er en visuel og grotesk danseforestilling, som fabulerer i poetiske og stærke billeder om det moderne menneskes forhold til kroppen. Fra fødsel til død, barndom til alderdom. Den lækre krop, den dovne, den dysfunktionelle, den syge krop, den seksuelle og den gamle krop.

Medvirkende: Henriette Aarup Eriksen, Pernille
Nedergaard, Tora Balslev Instruktør: Rolf Heim
Scenograf: Kristian Knudsen
Lysdesigner: Raphael Solholm og Erik Christoffersen

Bestil billetter her