En aften i selskab med en af Danmarks største sangskrivere

Der venter publikum en stor oplevelse, når Sebastian i september gæster Morsø Teater med en intim solokoncert. Her vil man på tætteste hold kunne opleve hans smukke tekster, hans melankolske stemme, hans fabelagtige guitarspil og hans underfundige humor. 

Sebastian er en kunstner, der forener på tværs af generationer. Nogle kender ham helt tilbage fra de første albums fra starten af 1970’erne, andre kom til under den lange musicalperiode med ’Ronja Røverdatter’, ’Hodja Fra Pjort’ og ’Skatteøen’ og så er der dem, der netop har opdaget – eller genopdaget - ham i forbindelse med ’Toppen Af Poppen’, hvor yngre stjerner som Isam B, Shaka Loveless og Stine Bramsen tog livtag med nogle af hans store sange som ’Rose’, ’Måske Ku Vi’ og ’Stille Før Storm’. 

Det bliver en aften med et udpluk af både de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og de evigtgrønne numre, alle kan synge med på, når trubaduren indtager scenen og gavmildt diverterer sit publikum med sange fra det sidste halve århundrede. 

Koncerten er arrangeret i anledning af Limfjordsteatrets opsætning af ’Ulvehøjen’ fra 1977, der får premiere 25. oktober. Glæd Jer til en aften i Trubadurens selskab. 

Hvis man køber Limfjordsteatrets årskort inden 15. juni 2017 får man billet til koncerten med i købet. Herefter udbydes koncertbilletterne til offentligt salg til 235 kr. + gebyr og er ikke længere omfattet af årskortet.
 

Bestil billetter her