Fire søndag formiddage bliver Limfjordsteatrets foyer forvandlet til en hyggelig hule, med et boghjørne hvor man kan læse historier. Der er også et legehjørne, hvor der hver gang er forskellige aktiviteter - og hvor børn og voksne kan spise deres medbragte mad. 

Kl. 10.00 denne søndag vises forestillingen ’HJEM’. 

’HJEM’ er en visuel teaterforestilling om at ’høre hjemme’ i verden og i sig selv. En forestilling, som forundrer, vækker nysgerrighed og åbner op for en forståelse af ’hjem’ som andet og mere end et tag over hovedet. ’HJEM’ er en børneteaterforestilling på internationalt niveau. 

Derfor skal du se den: Fordi en søndag i selskab med godt børneteater og dine børn er en helt speciel søndag. Børn fascineres af de levende billeder, der bliver skabt for øjnene af dem og der er noget skønt ved samværet der skabes mellem børnene og deres voksne efter denne oplevelse.

Køb billet: limfjordsteatret.billetten.dk