2. og 3. december kl. 14

Julehygge for hele familien med teater, juleklip og æbleskiver

Gensyn med J. M. Barries klassiker om Peter Pan og Wendy
Familieforestilling: Teatret Møllen. Aldersgruppe: Fra 8 år

Julehygge og eventyr hører uløseligt sammen. Midt i juletravlheden byder vi på et pusterum, hvor fantasien kan slippes løs i selskab med en ny og anderledes udgave af den elskede historie om Peter Pan. Disneys pastelfarver er skiftet ud med grå avispapirshatte, og Klokkeblomst ligner til forveksling en Zippo-lighter.
I et støvet gadeunivers får vi fortællingen om Peter Pan og de andre børn fra ALDRIGLANDET, der alle nægter at blive voksne og stædigt holder fast i fantasien. 
Forestillingen er for børn og for voksne med barnet bevaret i hjertet. Bagefter står den på hygge med juleklip og æbleskiver. 

Medvirkende: Klaus Andersen, Connie Tronbjerg, Thomas Jacob Clausen, Sara Line Møller Olsen, Pete Livingstone
Instruktør: Ole Sørensen

Forestillingen bygger over J.M. Barries klassiske manuskript og kaldes af anmeldere for et vellykket, eventyrligt og kærkomment frisk pust til det velkendte univers. Helt i forfatterens ånd går en del af overskuddet til danske børnehjem.

Anmelderne siger:
Forestillingen er et kærkomment pust inden for børne- og familieforestillingerne... en rå og reel, men stadig charmerende og ikke mindst fantasifuld fortælling... 
(Ungt Teaterblod)


Bestil billetter her