Dystopisk dukke-opera om livet efter verdens undergang. 
Synges på engelsk
Gæstespil: Sew Flunk Fury Witt

En altomfattende katastrofe har ramt kloden og udslettet verden af i dag. Den sidste overlevende kvinde sidder i sit tårn og synger, mens en mand graver skeletter op af jorden. Forestillingen bevæger sig igennem et dystopisk undergangsscenarie. Fantastiske dukker i menneskestørrelse, en gribende sopran og en skyggefigur undersøger, hvad der er tilbage af civilisationen efter dommedag. Gennem Neill Fuoris poetiske, engelsksprogede tekstunivers vækker de historier og skæbner til live gennem sang og udforsker menneskets længsel og skæbne, drømme om skønhed og håb i en postapokalyptisk verden.

Et sanseligt og poetisk originalt musikdramatisk værk for unge og voksne, der kombinerer dukketeater, opera og performance.

Medvirkende: Nina Sveistrup Clausen og Svend. E. Kristensen
Instruktør: Jesper PedersenKomponist: Peter Kohlmetz Møller

Ved uddelingen af Årets Reumert i 2016 blev STØV nomineret til Årets Særpris.
Det kunstneriske hold blev præmieret af Statens Kunstfond for sit
ekstraordinære arbejde
med forestillingen.

Bestil billetter her