Dagsorden og indkaldelse udsendes til alle medlemmer (husstands-, personmedlemmer og årskort) og vi håber at se mange af jer. Efter generalforsamlingen, kl. ca. 20.30, kan man opleve forestillingen ’Dirigenten’ - en musikalsk korforestilling med store armbevægelser af og med Tobias Trier.

Den talentfulde dirigent, Vitus Cornelius Gormsen, arbejder normalt kun med de største symfoniorkestre og færdes hjemmevant på alverdens bonede gulve. Hvordan er han så pludselig endt i spidsen for et amatørkor? Er dirigenten virkelig så stor en kunstner, som han selv praler af, eller er han blot en mislykket stakkel, der vil gøre hvad som helst for at få dækket sit umættelige behov for anerkendelse og rigdom?

Derfor skal du se den: Den er publikumsinddragende uden at det virker anmasende. Forestillingen overrasker hele tiden, og er derfor ikke skåret efter en klassisk dramaturgi.

Køb billet: limfjordsteatret.billetten.dk