Dit sted Din forestilling! 

Forbindelser og Bindemiddel

 

Har du lyst til at være med til at lave en vild udendørsforestilling, hvor du bliver instrueret af to professionelle skuespillere, og lærer en masse andre børn at kende?

Vi skaber en ny scene hver dag et sted i byen og leger og øver os. Forestillingen kommer til at handle om, hvordan vi forbinder os med hinanden. Vi vil arbejde med materialer som snor, tape, forbindelser, lim, klister, knuder, stier etc.

På de fire dage skaber vi en hel forestilling, som handler om dig og de andre der er med. Forestillingen bliver lavet og spillet et sted, vi sammen vælger. Der bliver både replikker, vilde spring, dans og masser af musik! Ugen slutter af med at vi inviterer jeres familie til at komme og se jer spille JERES forestilling.

Forestillingen vil også være en del af kulturmødet d. 25.-27. august, hvor vi skal være sammen med andre frivillige. Du kan godt være med i den ene uden at være med i den anden.

Du behøver ikke at have spillet teater i forvejen for at være med, og hvis du kan noget særligt f.eks. parkour, dans, sang, så bruger vi det i forestillingen.


Praktisk information:

Tilmelding til post@limfjordsteatret.dk 
Skriv venligst deltagerens navn, adresse, tlf. nr., e-mail og klassetrin i mailen.
Deltagergebyr: 200 kr

MANDAG     D. 27. juni    KL. 09-14
TIRSDAG     D. 28. juni     KL. 09-14
ONSDAG     D. 29. juni     KL. 09-14
TORSDAG    D. 30. juni     KL. 09-18

Forestilling for familie og venner
TORSDAG    D. 30. juni     KL. 17.30