Foto: Lars Grunwald

Foto: Lars Grunwald

ET MOBILT DUKKEHJEM 
25. april v/Limfjordsteatret
Kl. 18.30 og 20.30. Gæstespil: Sydhavn Teater

TEATER PÅ 12 M2
Et mobilt dukkehjem er en rullende iscenesættelse, der foregår inde i en campingvogn, som trækker parkeringsbremsen forskellige steder i landet. Her inviteres 10 tilskuere ad gangen indenfor, og igennem 70 intense minutter befinder man sig lige midt i Nora og Thorvalds virkelighed; alle sidder på første række, inde bag teatrets fjerde væg. 

INTET ER, SOM DET VAR
Thorvald går til psykolog, Nora forsøger sig som prostitueret, Krogstad har forvandlet sig til en usynlig metafysisk størrelse og Kristine søger sin egen livsbane. I denne nye, ekstreme fortolkning af Ibsens over 100 år gamle klassiker, trækkes karaktererne langt væk fra det bedste borgerlige miljø, stykket oprindeligt satte under lup.
Den tyske instruktør Mareike Mikats intime og humoristiske iscenesættelse vender karakterernes virkelighedsbillede på vrangen – og dermed også vores egne ideer om kapitalisme, konsumerisme – og ikke mindst – feminisme. Publikum befinder sig lige midt i fire menneskers heftige kamp mod systemet og hinanden.

Billetbestilling: limfjordsteatret.billetten.dk