Foto: Teater Blik

Foto: Teater Blik

HOV! 
7. februar 2016 kl. 10.00-12.00
Farverig søndag. Gæstespil: Teater Blik.
Efterfølgende er der fastelavn og tøndeslagning

Fra 0 år

I samarbejde med Morsø Folkebibliotek

Fire søndag formiddage bliver Limfjordsteatrets foyer forvandlet til en hyggelig hule med boghjørne, hvor man kan læse historier, legehjørne hvor der hver gang er forskellige aktiviteter og vandhullet hvor børnene og deres voksne kan medbringe madpakker og spise. Der vil hver gang blive vist en forestilling kl. 10 og derefter kan man lege og hygge i foyeren.
Livet er fyldt med overraskelser. Ingenting bliver som vi forventer, og alt er hele tiden i bevægelse og forandring. “HOV!” er et origami-inspireret univers hvor papir er centralt både i scenografi, kostume og handling. Og bag folderne gemmer sig verdener af finurligheder, poesi og musik for de allermindste og deres voksne.

HUSK børn må tage 1 voksen med gratis. Billetbestilling: limfjordsteatret.billetten.dk