SMÅ KATASTROFER
26. februar kl. 19.30 på Morsø Teater
Gæstespil: Co-produktion Paolo Nani og Carte Blanche

Præsenteres med Teaterkredsen

En ny forestilling af den virtuose mestermimiker Paolo Nani, der fejrer hverdagens små sejre over livets benspænd, så vi griner, bliver rørt og går rigere hjem. Kender du følelsen af, at tingene gør oprør? At katastroferne kommer i stimer? Det virker som om verden er vred på os og stiller uventede og grusomme forhindringer op for os. Håndtaget falder af, samtidig med at du falder i en mudderpøl - præcist i det øjeblik, hvor det begynder at regne! Og så står man der med himmelvendte øjne på udkig efter en Gud, en at gøre ansvarlig for hele elendigheden. Paolo Nani udfolder hele sit repertoire af tricks og gimmicks.
Ulykkerne vælter ind over ham, undslipper enhver beregning og overlæg, ender som katastrofer - eller som en udfrielse fra hverdagens kedsomhed. Resultatet er et uimodståeligt stykke komisk meta-teater, du kan glæde dig til.

Billetbestilling: limfjordsteatret.billetten.dk