Foto: Lars Horn / Baghuset

Foto: Lars Horn / Baghuset

SLEMMER DRENG
22.-24. februar 2016 kl. 20.00
Egenproduktion - genopsætning

SLEMMER DRENG er en højaktuel og barsk forestilling om misbrug af børn. En tematik vi som samfund ikke bare kan lukke øjnene for. Det er vedkommende og vigtigt. Med historierne om Joseph Fritzl, Natascha Kampusch, Ariel Castro, Babyfabrikken i Nigeria og Tønder-sagen i baghovedet, undersøger vi hvad der sker, hvis et isoleret menneske bryder ud i verden efter mange års misbrug, psykisk og fysisk terror. Hvor meget skal der til, før det er for sent at få en god barndom? Vi bruger elementer og historier fra fiktion og virkelighed til at kreere dette nye stykke dansk dramatik, der vil udfordre den gængse holdning til dette voldsomme og smertelige emne.

En mand, som bor alene med sin mor i en kælder og aldrig har været uden for en dør overhovedet, ved ikke meget om verden. Den smule han ved, vender en anelse på hovedet fordi han har været udsat for overgreb af alle tænkelige slags. Når han slipper ud i livet, bliver det nok ikke helt uden vanskeligheder.
Så er livet nok lettere, for en pige der spiller musik og har haft en ganske almindelig opvækst med forudsigelige trygge rammer og regler hos far og mor. Eller er det?

Billetbestilling: limfjordsteatret.billetten.dk