15. - 16. og 17. december

Årets julearrangement der starter med spisning kl. 18.30.
Restaurant Cavallini leverer i år en lækker julebuffet, med alt hvad hjertet begærer.

 

”Hvad du ønsker skal du få...” lyder den gamle julesang, og det er lige hvad Specialklassen giver jer. En aften med jul, juletraditioner, familietraditioner, uindfriede forventninger og alt det, der kendetegner julen, som den største højtid på året. 

På julegæsternes bud og idéer improviserer Specialklassen små scener, sketches, alternative julesange og musicalnumre, som kan varme ethvert julehjerte - eller give mere ondt i maven af latter, end det overdrevne indtag af mad og godter vi alle lider under allerede inden julen for alvor er begyndt. 


Kom med alt hvad du har kært, og få én forhåbentlig uforglemmelig aften i selskab med andre juleelskere og Specialklassens live impro comedy show.

Derfor skal du se den: Specialklassen har besøgt Limfjordsteatret flere gange, og hver gang har de underholdt så publikum har krampet sig i stolene af grin. Denne gang kommer de med jule-nissehuerne på, og underholder efter en god gang julemad - og vi tør godt garantere at det bliver en fantastisk jul på Limfjordsteatret.

Køb billet: limfjordsteatret.billetten.dk