Fire søndag formiddage bliver Limfjordsteatrets foyer forvandlet til en hyggelig hule, med et boghjørne hvor man kan læse historier. Der er også et legehjørne, hvor der hver gang er forskellige aktiviteter - og hvor børn og voksne kan spise deres medbragte mad. 

Kl. 10.00 denne søndag vises forestillingen ’Barnevognen’.

Du bliver præsenteret for dén barnevogn, du ønsker, at du selv havde tilbragt dine første spæde barneår i. Og for moren, der omsorgsfuldt tilbereder kamillethe til sin unge, som hun næsten ikke kan vente på skal vågne. Dukketeater og musik på 4 hjul - for alle sanser. 

Derfor skal du se den: Fordi en søndag i selskab med godt børneteater og dine børn er en helt speciel søndag. Børn fascineres af de levende billeder, der bliver skabt for øjnene af dem og der er noget skønt ved samværet der skabes mellem børnene og deres voksne efter denne oplevelse.

Køb billet: limfjordsteatret.billetten.dk