Skuespiller, Mads Wille, og mentalmagiker, Anders Lund, har gennem mange år studeret hypnose, tankelæsning og psykologisk magi. I deres forskning er de gentagne gange stødt på beskrivelser af seancer og urgamle ritualer indenfor åndemaneri, eksorcisme og renselse af hjemsøgte lokaliteter. Nu vil de i fællesskab med publikum efterprøve disse fænomeners realitet og foretage en såkaldt uddrivelse på Limfjordsteatret. En uddrivelse der, om alt går vel, bliver den første af en lang række uddrivelser rundt om i hele landet.

Derfor skal du se den: Den her er ligefrem uhyggelig eksperimenterende, fordi den blander genrer, laver cross-overs og involverer sit publikum - og fordi den tager udgangspunkt i det teater den spilles i - altså er det en ny grundfortælling, bygget på virkelige begivenheder lokalt i forbindelse med de enkelte spillesteder - hver gang den opføres!

Køb billet: limfjordsteatret.billetten.dk