Fire søndag formiddage bliver Limfjordsteatrets foyer forvandlet til en hyggelig hule, med et boghjørne hvor man kan læse historier. Der er også et legehjørne, hvor der hver gang er forskellige aktiviteter - og hvor børn og voksne kan spise deres medbragte mad. 

Denne søndag kl. 10.00 vises forestillingen Pelzz.

Der ligger en stor pelsklump på gulvet. Den vil man gerne ae. BLØD! Den har ingen øjne. Er det et dyr? Og der er en dame i pels. Hun går tur med en pelspølse. Men nu er den væk. Vi leder efter den...

Derfor skal du se den: Fordi en søndag i selskab med godt børneteater og dine børn er en helt speciel søndag. Børn fascineres af de levende billeder, der bliver skabt for øjnene af dem, og der er noget skønt ved samværet der skabes mellem børnene og deres voksne efter denne oplevelse.

Køb billet: limfjordsteatret.billetten.dk