Foto: Next Zone

Foto: Next Zone

7 RUNER
27. januar 2016 kl. 20.00
Gæstespil: Next Zone

7 RUNER er en rå, poetisk og dynamisk danseforestilling som henter inspiration i nordisk mytologi, vikinger og i kultfilmen Hunger Games 1. Forestillingen fusionerer breakdance, ny dans og ny cirkus, og rækker fra fortiden ind i nutiden og ud i fremtiden. 7 modige, individuelle karakterer danner en klan i en verden
hvor brutale, mystiske og humoristiske spil om kærlighed, magt, krig og håb udfolder sig. Vilde bersærker krigere med egenskaber fra de nordiske guder, norner der væver menneskers skæbner, mytologiske væsner som er halvt mennesker og halvt drage, slanger og ørne, valkyrier og skelet-krigere befolker scenen i forestillingen som flettes sammen af menneskekroppe i krigerisk trance.

Billetbestilling: limfjordsteatret.billetten.dk