Foto: Teaterværkstedet Madam Bach

Foto: Teaterværkstedet Madam Bach

VERDENSBILLEDER 
17. januar 2016 kl. 10.00-12.00
Farverig søndag. Gæstespil: Teaterværkstedet Madam Bach
Fra 0 år

I samarbejde med Morsø Folkebibliotek

Fire søndag formiddage bliver Limfjordsteatrets foyer forvandlet til en hyggelig hule med boghjørne, hvor man kan læse historier, legehjørne hvor der hver gang er forskellige aktiviteter og vandhullet hvor børnene og deres voksne kan medbringe madpakker og spise. Der vil hver gang blive vist en forestilling kl. 10 og derefter kan man lege og hygge i foyeren.
“Verdensbilleder” er en teaterforestilling for de mindste der fører publikum på en rejse fra storbyens puls med metroer, der får skinnerne til at synge, til kridhvide saltørkener, der får alt til at tørre ind. En rejse gennem forskellige stemningsbilleder, atmosfærer og landskaber, som samles til et farverigt ’landkort’, der giver et lille glimt af alt det fantastiske, der findes i verden omkring os.

HUSK børn må tage 1 voksen med gratis. Billetbestilling: limfjordsteatret.billetten.dk