"STEMMENRE I MIT HOVED" -TeaterTalent Mors

Medvirkende: 1. årgang fra Teatertalent Mors

Instruktion: Lars Ditlev Johansen

“Stemmerne i mit hoved” af Titken Pavia Toft er en forestilling om Bertram, der føler sig fanget i sit eget hoved og kæmper for at forstå hvad det er der sker omkring ham. I en begavet teaterleg undersøger vi Bertrams rejse ind i sit eget sind. Er det ham, der i virkeligheden er den sunde og alle os omkring ham, der er forrykte? Skaber vi vores egen virkelighed eller er vi bare fanget af os selv og vores forestillinger om dem, der omgiver os? Tænk, hvis der var en større plan med det, der sker i vores liv?

”Cassazione” -TeaterTalent Hjørring

Medvirkende: 1. årgang fra Teatertalent Hjørring

Instruktion: Pia Mourier. Lys/Lyd: Steffen Brandt

-er et sitrende og hudløst blik ind i de unges frustrerede sind. Forestillingen viser brudstykker af de unge menneskeres liv. Vi følger 7 unge mennesker, der hver især kæmper med, at finde deres identitet. Hvad er meningen med livet og vores indbyrdes fællesskab eller mangel på samme? Hvem er jeg, hvem er du? Forestillingen er udviklet af DramatikVærket ved Teaterhuset Filuren i 2015. 

“FOIE GRAS!”-TeaterTalentlinje Mariagerfjord

Medvirkende: 1. årgang fra Mariagerfjord Teatertalentlinie

Instruktion: Hanne Trap Friis

-er en musisk, kropslig, rørende, morsom og tankevækkende forestilling om 7 unge mennesker. Forestillingen inviterer os ind i den verden de unge har idag -med karakterræs, vejledere, porno, psykologer, forældre og alle drømmene og forventningerne. En forstilling, der handler om at turde leve livet, som den man er.