Foto: Don*Gnu

N.A.R.G. 
20. august kl. 20.00
Under Kulturmødet. Gæstespil: Don*Gnu

North Arena Rumble Game.
Fire dansere og et overdimensioneret vippebræt. - En tankevækkende forestilling om at finde balancen i sig
selv og med hinanden. Med forestilling N.A.R.G. har Don*Gnu sat alt på et bræt. Placeret på og omkring den vippende scene døbt The Turmoil, skal danserne finde ud af at navigere i en verden styret af kun en lov – tyngdekraftens. Præmissen er helt enkel – ingen kan bevæge sig, uden at det påvirker de andre. Hvis balancen brister, vælter det hele, hvis lydhørheden mistes, tipper fundamentet. Det handler helt konkret om at skabe bevægelser, uden at miste føling med bevægelsen. I N.A.R.G. må de fire dansere sammen finde den dynamiske balance, der kan skabe fremdrift på The Turmoil.

Billetbestilling ikke nødvendigt - udendørs arrangement