Vi hører alle stemmer. Hvad laver alle de stemmer i mit hoved? Hvad vil de med mig? Er jeg syg eller bare fanget i mit eget sind? Er de mennesker jeg møder virkelige, eller bare et resultat af mine egne tanker og forestillinger? Hvem er pigen der taler til mig? Er det, som min psykiater siger, en virkelig person som kan hjælpe mig ud af min skizofreni? Er jeg skizofren eller det verden omkring mig der er skør? Hvad for en ulykke? Hvorfor føles mit liv som én lang gentagelse? Lever jeg, eller er jeg i virkeligheden fanget på et plan mellem livet og døden? Hvorfor laver allesammen så mærkelig ting? Og stemmerne og stemmerne og stemmerne…..


"Stemmerne i mit hoved" er en forestilling om Bertram der føler sig fanget i sit eget hoved, og som kæmper for at forstå hvad der sker omkring ham. I en begavet teaterleg undersøger vi Bertrams rejse ind i sit eget sind. Hans jobsamtale, mødet med kvinden der har tabt sin pung, den tidligere straffet, hos psykiateren, pigen der siger hun kan hjælpe ham, en mærkelig fest og det endelig opgør med stemmerne. Er det i virkeligheden ham der er den sunde, og alle os andre omkring ham, der er forrykte? Hvad er virkelighed og hvad er et produkt af vores eget sinds kringelkroge? Skaber vi vores egen virkelighed, eller er vi bare fanget af os selv, og vores forestillinger om dem der omgiver os? Tænk hvis der var en større plan med det der sker i vores liv……