Foto: Max Rosborg & Layout: Mark Ravnsmed Christensen

Foto: Max Rosborg & Layout: Mark Ravnsmed Christensen

KONSTELLATIONER 
9.-10. Februar 2016 kl. 20.00
Gæsteforestilling: Nepo Teatret

KONSTELLATIONER er en eksplosiv romantisk komedie om kærlighed, skæbne og den frie vilje. Marie Askehave og Troels Lyby ses i rollerne som Marianne og Roland. Han er biavler, og hun er astrofysiker med forstand på strengteorier og parallelle universer. De mødes, finder sammen, går fra hinanden, og mødes igen – en tryllebindende og romantisk rejse, der trodser grænserne for den verden, vi tror, vi kender. En rørende fortælling, der rejser spørgsmål om, hvorvidt der er forskel mellem valg og skæbne. Den engelske succesdramatiker Nick Payne har her skrevet en tryllebindende fortælling om liv, død og kærlighed, der appellerer til både den øvede og den uøvede teatergænger.

Billetbestiling: limfjordsteatret.billetten.dk