Foto: Stuffed Puppet Theatre

Foto: Stuffed Puppet Theatre

MATHILDE - SCENER FRA ET PLEJEHJEM
9.-10. november 2015 kl. 20.00
Internationalt gæstespil: Stuffed Puppet Theatre

Mathilde er en meget gammel dame og livet er ved at være hårdt at bære. Hun husker livligt, hvad der skete i hendes liv for 60 år siden, men nu glemmer hun hvor hun ligger sine ting. Hun giver sygeplejersken skylden for at stjæle fra hende. Men ikke kun Mathilde lider. Lucie, en ny beboer på plejehjemmet, har levet hele sit liv sammen med sin bror. Ledelsen på plejehjemmet har andre ting at se til; nemlig hvordan de kan maksimere deres profit mest muligt. De får den gyldne idé at give alle deres beboere
mobiltelefoner. Så kan de jo ringe efter hjælp og dermed kan ledelsen spare hjemmeplejerne væk efter besøgstimerne... - For det er jo ikke noget problem at beboerne ikke kan finde ud af at bruge mobiltelefonerne - Ingen opkald = ingen grund til bekymring. Mathilde er en tragikomisk historie om det at blive meget gammel.

Billetbestilling: limfjordsteatret.billetten.dk