Foto: Bjarne Stæhr

Foto: Bjarne Stæhr

ÅBENT HUS 
4. oktober 2015 kl. 10.00-12.00
Farverig søndag. Gæstespil: Riddersalen
Fra 0 år

I samarbejde med Morsø Folkebibliotek.

Fire søndag formiddage bliver Limfjordsteatrets foyer forvandlet til en hyggelig hule med boghjørne, hvor man kan læse historier, legehjørne hvor der hver gang er forskellige aktiviteter og vandhullet hvor børnene og deres voksne kan medbringe madpakker og spise. Der vil hver gang blive vist en forestilling kl. 10 og derefter kan man lege og hygge i foyeren.

Ragnhild mindes sin fødselsdag for længe siden, hvor tøjhunden Hunni blev væk et eller andet sted i det store dukkehus. Hun og kludedukken Hans leder sig gennem det ene rum efter det andet... Der er nok af musik og overraskelser. Sorg og savn bliver vendt til glæde før dagen er omme!

HUSK børn må tage 1 voksen med gratis. Billetbestilling: limfjordsteatret.billetten.dk