Foto: Lars Horn/Baghuset

Foto: Lars Horn/Baghuset

FOR ENDEN AF TUNNELLEN 
31. oktober 2015 kl. 14.00
Co-produktion Limfjordsteatret og Den Jyske Opera

Fra 8 år

Tom er 10 år. Han elsker at lege med to figurer, som han har fået af sin morfar. Hans mor og far er bekymret for ham, fordi han lukker sig inde. De gør alt, hvad de kan, for at deres dreng ikke skal være ensom. Men Tom har det svært i en hverdag, hvor der er alt for meget, han ikke kan leve op til. Han har det bedst, når han tegner - helte og drager, konger og dronninger – for i den verden behøver han ikke at forholde sig til skolen, forældrene og vennerne. Peter Navarro-Alonso kombinerer Mozarts vidunderlige,
melodiske musik med et medrivende og overraskende elektronisk lydunivers.

Billetbestilling: limfjordsteatret.billetten.dk